композитни материјали

Italian, Italiano
GTI COMPOSITE CO., LTD. е една од водечките производителот, снабдувачот и извозник на композитни материјали, со една фабрика во Taiwan. Ние ги доставуваме и извоз постојано висока класа производи и постојано подобрување на производните процеси и работата на животната средина преку вкупно вклучување на вработените и строго придржување кон фер бизнис етика. Имаме стекнато неколку патенти во оваа област. Нашата искреност и напорна работа ни помогна да одговара на нашиот квалитет со меѓународните стандарди. Ако сте заинтересирани во сите стилови на нашите производи, Ве молиме слободно да контакт.

Нашата политика е да се постигне на клиентите задоволство и со обезбедување ги со високо ниво

композитни материјали

и услуги кои ги исполнуваат или надминуваат нивните очекувања. Тоа е нашата сила за производство на производи за да одговараат на точната барање на нашите клиенти кои се движат од мали индустрии за производство единици.

Ние сме специјализирани во кои нудат различни композитни материјали како Јаглеродни влакна композитни, FRP профили, FRP термопластични материјали и FRP полиуретанска материјали итн Нашите композити нудат многу предности; Јаглеродни влакна материјал има висока јачина, висока еластичност и висока отпорност на топлина; тоа покажува одлична функционалност и имот како елемент за композити. FRP профили се многу тешки, цврстина и не-корозивни што го прави силен и доволно поддршка да се одржи на структури во соодветен начин.

Тие се користат за да воздушната, медицински, електрични, домаќинство област, бидејќи тие се значително полесни од пластика но посилни од челик. Тие исто така се користат за спорт и рекреација и зајакнување на материјали за индустрија, авто делови, воени и изградба дури и алтернативна енергија. Ние нудиме незаменлива искуство во дизајн и анализа на напредни композити. Имаме развиена широко композити способност и искуство кои ќе ни овозможат да ги задоволи различните потреби за висок квалитет на композитни материјали, а не само на домашен терен, но, исто така, се прошири во странство.
GTI COMPOSITE CO., LTD.      Адреса: NO. 65, LN. 531, SHANGHU 3RD RD., YANGMEI DIST., TAOYUAN CITY 32650, TAIWAN
тел: +886-3-4726638     факс: +886-3-4725700     e-mail: